top of page

sysarmy bukti keunggulan

SysArmy Sdn Bhd (SysArmy), anak syarikat milik penuh di bawah Systech Bhd baru-baru ini dinobatkan sebagai pemenang Anuegerah Keselamatan Siber menerusi kategori Inovasi Keselamatan Siber Tahun 2016.

Ketua Pengawai Eksekutif CyberSecurity Malaysia. Dr Amirudin Abdul Wahab (gambar) berkata, pihaknya berbangga dengan syarikat 100 peratus milik tempatan yang membuktikan kehebatan dalam pasaran degan menawarkan sokongan IT untuk perniagaan dalam segmen penyelesaikan dan perkhimatan keselamatan ICT.

SysArmy juga dipilih mengikut beberapa kriteria termasuk faktor dalam menyampaikan keselamatan ICT berdasarkan model OPEX masa depan yang terbukti inovatif dalam usaha berdepan kekangan ekonomi semasa dihadapi sysarikat tempatan.

Anugerah berprestij yang dilaksanakan Cybersecurity Malaysia bertujuan mengiktiraf inovasi, komitmen, industri, produk kepemimpinan, perkhimatan dan strategi perniagaan sysarikat tempatan.

Tahun ini, tujuh kategori dipertandingkan merangkumi Anugerah Professional Keselamatan Siber Individu, Sysarikat Inovasi, Projek, Bantuan serta CyberSAFE.

Profesional dan Individu denagn pencapaian seumur hidup.

bottom of page